مجله دانشمند

مجله دانشمند
علمی،خبر،بیوگرافی،فیلم و تلویزیون،سرگرمی،آموزشی،دانلود،داستان و.... و ..... و....... 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی سرگرمی آموزشی دانلود هر چی بخوای و آدرسaigmblog.lxb.irلینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.به وبلاگ ما اطمینان کنید. می توانید ما را با آدرس  زیر نیز  ما را لینک کنید:

www.aigmblog.loxblog.com

در صورتی که لینک شما در وبلاگ ما ثبت نشد لطفا به ما اطلاع دهید تا در صورت وجود لینک ما در وب سایت شما ما شما را لینک کنیم.

با تشکر

 





 

 

 

بزرگترین حملات سایبری در جهان

امروزه واژه هایی مثل "هکر" ، "هک" و "حملات سایبری" واژه هایی عجیبی نیستند. در دنیا امروز اطلاعات، آمار و ارقام ارزش فوق العاده ای پیدا کرده اند و دست یابی به آنها می تواند برای بسیاری از افراد بسیار ارزشمند باشد. هکرها همیشه سعی می کنند تا پنهان باقی بمانند.

 

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، واحدهای مقابله با جرائم اینترنتی سالهاست که در کشورهای مختلف تشکیل شده است و بسیاری از هکرها توسط این گروها شناسایی و دستگیر شده اند. در این متن قصد داریم تا شما را با تعدادی از برزگترین حملات سایبری در جهان آشنا کنیم.

_حمله به ناسا (اکتبر 1989)
به احتمال فراوان اولین حمله اینترنتی ثبت شده مورد حمله کرم "WANK" به سیستم کامپیوتری سازمان فضایی آمریکا "ناسا" بود. این کرم اینترنتی باعث می شد تا تصویری بر روی صفحه کامپیوترها ظاهر شود که به استفاده از راکت هایی با سوخت "پلوتونیمی " در طرح اکتشاف سیاره مشتری توسط ناسا اعتراض داشتند. مقابله و پاکسازی این کرم اینترنتی در آن زمان چیزی نزدیک به نیم میلیون دلار هزینه در برداشت. با این که تا به امروز هیچ شخص یا گروهی مسولیت این حمله را به عهده نگرفته است اما بسیاری انگشت اتهام را به سوی گروهی از هکرها در ملبورن استرالیا نشانه رفتند.

هک ماهواره وزارت دفاع انگلستان (فوریه 1999)
یک گروه کوچک از هکرها که در جنوب انگلستان حضور داشتند در فوریه سال 1999 میلادی موفق شدند تا کنترل ماهواره "اسکای نت" وزارت دفاع انگلستان را بدست گرفته و سیگنالهای اشتباهی مبنی بر شروع یک "جنگ اطلاعاتی" که در آن دشمن سعی در اخلال در سیستم های مخابراتی را دارد ارسال کردند. علیرغم تلاش های صورت گرفته از سوی پلیس انگلستان و نیروی هوایی آمریکا شخصی بازداشت نشد.

افشاء اطلاعات کارت های اعتباری (ژانویه 2000)
در ژانویه 2000 میلادی اطلاعات مربوط به کارتهای اعتباری 300 هزار نفر از مشترکان سایت اینترنتی "com CDUniverse. " در فضای مجازی توسط شخصی که خود را "ماکسیم" معرفی می کرد منتشر شد. او این اقدام را پس از رد شدن درخواستش برای 10 هزار دلار در ازای نابودی اطلاعات انجام داد. کارشناسان احتمال می دهند که ماکسیم از اهالی اروپای شرقی بوده است.

سرقت کدهای نظامی (دسامبر 2000)
یکی از مهمترین اطلاعاتی که دولتها نمی خواهند در دست اشخاص نامطمئن بیافتد اسرار نظامی است. در دسامبر سال 2000 میلادی گروهی از هکرها به شرکت های تولید کننده نرم افزارهای مخصوص کنترل ماهواره ها و موشک های ارتش آمریکا در واشنگتن حمله کرده و نزدیک به دو سوم اطلاعات موجود را سرقت کردند. آمریکایی ها تعقیب را آغاز کردند و پس از ردیابی سرنخ ها به دانشگاه "کایزسلاترن" در آلمان رسیدند که به نظر بن بست تحقیقات بود. تا به امروز شخص یا گروهی برای این حمله مقصر شناخته نشده است.

هک سیستم مدیریت حقوق دیجیتال (اکتبر 2001)
در اکتبر سال 2001 میلادی گروهی از هکرها با نام " Beale Screamer" موفق به هک و در اختیار گزاری برنامه ای برای گذر از قفل های اعمال شده بر روی فایل های صوتی و تصویری شدند. در حالی که شرکت مایکروسافت همچنان در تعقیقب این گروه هکری است همچنان این مورد لاینحل باقی مانده است.

" دنیس کاکینیچ" در سی بی اس نیوز (اکتبر 2003)
در اکتبر 2003 و در جریان مبارزات انتخاباتی یک هکر توانست صفحه اول سایت خبرگزاری سی بی اس را هک کرده و یک لوگوی انتخاباتی در حمایت از کاکینیچ بر روی صفحه قرار دهد. پس از کلیک بروی این صفحه یک کلیپ 30 دقیقه ای در مورد او و نظراتش پخش می شد. ستاد انتخاباتی وی هرگونه دخالت در این ماجرا را تکذیب کرد و شخصی هم که این اقدام را انجام داد هیچ گاه شناسایی نشد.

هک سیستم پذیرش مدارس تجاری ( مارس 2006)
در ماه مارس 2006 رمزهای مربوط به ورد به سیستم های پذیریش بسیاری از دانشکده های معتبر اقتصادی دنیا مثل هاروارد و استندفورد بر روی اینترنت قرار گرفت. به این صورت بسیاری از افراد توانستند با نحوه پذیریش و همچنین وضعیت درخواست های خود برای پذیرش در این دانشگاه ها آشنا شوند. این رمزها به سرعت از روی سایتهای اینترنتی پاک شد و و به کاربرانی که از طریق این رمزها به به درخواستها دسترسی پیدا کرده بودند اعلام شد که پذیرش نخواهند شد. جالب است بدانید هکری که این حرکت را انجام داده بود هیچ گاه شناسایی نشد.

حمله هکرها به 26 هزار سایت (زمستان 2008)
در زمستان سال 2008 گروهی از هکرها حمله وسیعی را به چیزی نزدیک به 26 هزار سایت آغاز کردند. آنها در این حمله به سرور سایتها حمله برده و آن بخش را از کار انداخته و سایت را از دسترس خارج می کردند.سایت خبری "MSNBC" نیز از جمله قریانیان این حمله سایبری بود./ق پ


 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ یک شنبه 28 اسفند 1390برچسب:بزرگترین حملات سایبری در جهان, ] [ 10:23 ] [ علیرضا ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ ما خوش آمدید. آرزوی ما افزایش علم شماست.لطفا در وبلاگ ما نظر داده و با کلیک روی +1 ما را در گوگل محبوب کنید.
موضوعات وب
امکانات وب